EnglishNorwegian

Om oss

Circadian Eyewear består av et team av prisbelønte designere med over 30 års erfaring. Vi er lokalisert i Bergen og ved ytre Hardangerfjord med tilgang til et omfattende internasjonalt nettverk.

Ideen med å opprette Circadian Eyewear oppstod da vi oppdaget forskning som viser hvor viktig det er å følge kroppens døgnrytme. Forskningsrapporter overbeviste oss om at eksponering av blått lys på kveldstid forstyrrer døgnrytmen, og bruk av briller som filtrerer vekk dette lyset hjelper ved å stimulere produksjon av melatonin. Hormonet melatonin har utallige positive effekter på vår fysiske- og psykiske helse ved å fremme søvn og styrke immunforsvaret og organer i kroppen.

Samtidig kom vi i kontakt med en forskningsgruppe som forsket på effekten av blåttlys-blokkerende briller. De hadde bestilt briller fra ulike selskap i hele verden, og oppdaget at kvaliteten på disse var elendige, hverken brilleglass eller brillerammer holdt mål. 
Markedet manglet briller som vi kunne stole på faktisk blokkerte det blå lyset!

Circadian Eyewear ønsker å sikre at våre briller alltid er basert på det nyeste innen vitenskapelig forskning, optisk teknologi og design. Vi deltar på internasjonale brillemesser og konsulterer med helsepersonell innen nevrovitenskap, kronobiologi, psykologi og lysterapi rundt om i verden. Våre briller er CE-merket og klassifisert som medisinsk utstyr. Statens strålevern tester våre brilleglass for å sikre at vi leverer kvalitet som lovet.

Vi i Circadian Eyewear ønsker å bidra med å skape en liten positiv forskjell i verden som kan bety mye for den enkelte. Dette gjør vi ved å samarbeide med SightSavers og deres arbeid  med å behandle og forebygge blindhet og fremme likestilling for personer med synshemming og andre funksjonshemninger i utviklingsland.

Circadian Eyewear tilstreber å være et sosialt forpliktet selskap med et engasjement for å forbedre liv og helse gjennom vitenskap og design.

Circadian Eyewear

Kontakt oss